Bed & Breakfast Zuidwest…

Samenwerkingsverband van B&B’s

Al ruim 10 jaar werken een aantal B&B’s in Zuidwest-Drenthe samen bij het aanbieden van het Peter Nijhoff wandelarrangement. De samenwerkende B&B’s zijn gelegen aan, of dicht bij het Peter Nijhoffpad. Vanwege het succes van het wandelarrangement werden in 2005 vier fietsroutes gemaakt en sinds die tijd kan men ook een fietsarrangement boeken.

Overnachtingen

De overnachtingsadressen verschillen onderling maar hebben allemaal een eigen unieke charme door bijvoorbeeld ligging of architectuur. Ze variëren van een kleine Bed & Breakfast met één kamer, een accommodatie met 2 of meer gastenkamers tot kleinschalige pensions met extra voorzieningen. Alle adressen bieden de juiste mix tussen persoonlijke aandacht en noodzakelijke privacy waardoor u optimaal kunt genieten van de rust en de gastvrijheid van het drentse platteland.

Kijk hier voor een overzicht van de beschikbare overnachtingsadressen.

Maaltijden

Elk overnachtingsadres zet een ruim ontbijt  voor u klaar. In overleg met u wordt eveneens een lunchpakket samengesteld. Dit is inclusief. Bij sommige overnachtingsadressen is het ook mogelijk om tegen een redelijke vergoeding een avondmaaltijd te reserveren. Indien dit niet mogelijk is dan zal uw gastheer of gastvrouw u een restaurant in de buurt aanraden en zo nodig vervoer daar naar toe regelen. Er is ruime keus van restaurants in de directe omgeving van alle B&B’s.