Fietsarrangement


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in D:\www\peternijhoff.nl\www\wp-content\plugins\nextgen-gallery\products\photocrati_nextgen\modules\nextgen_basic_tagcloud\package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Algemeen

Het Peter Nijhoff fietsarrangement telt verschillende dagroutes van gemiddeld 50 km. Het arrangement start altijd bij een Bed & Breakfast in de buurt van de eerste route. Bij het eerste overnachtingsadres kunt u uw auto parkeren, aan het eind komt u daar ook weer terug. Op het startadres ontvangt u een lunchpakket, een informatiepakket met de de routebeschrijvingen en een kaart van de omgeving.

Duur van het arrangement

De duur van het arrangement variëert van 3 dagen tot een hele week. Bij een driedaags en een vijfdaags arrangement arriveert u in de loop van de ochtend en is de eerste dag meteen een fietsdag. Bij de andere arrangementen arriveert u ’s middags of ’s avonds en begint u de volgende dag met fietsen. Bij een weekarrangement (6 fietsdagen, 6 overnachtingen) verblijft u steeds 2 achtereenvolgende dagen op één adres.

Fiets huren

Indien u een fiets wilt huren kunt u dat het beste laten regelen door uw startadres.

Route naar het startadres

Bij uw boeking ontvangt u informatie over bereikbaarheid van uw startadres. Uw auto kunt u altijd gratis parkeren bij het startadres. Wilt u gebruik maken van het openbaar vervoer kijk dan op www.9292ov.nl. Daar vindt u snel en accuraat reisadvies naar uw bestemming.