Wandelarrangement


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in D:\www\peternijhoff.nl\www\wp-content\plugins\nextgen-gallery\products\photocrati_nextgen\modules\nextgen_basic_tagcloud\package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Algemeen

Het Peter Nijhoffpad is een rondwandeling van 62 km in de Nationale Parken van Zuidwest-Drenthe. Naast die 62 loopt u enkele extra km’s in verband met de afstand van de route naar het overnachtingsadres en terug. Bij een 3-daags arrangement gaat de route meestal via Wittelte en slaat u de linkerbovenhoek over. Bij het startadres ontvangt u een informatiepakket met het programma en het routeboekje. Bij de overnachtingsadressen ontvangt u een ontbijt en een lunchpakket. Uw (zware) bagage wordt steeds naar het volgend adres vervoerd. Bij een driedaags arrangement is de eerste dag meteen een wandeldag. Bij de langere arrangementen arriveert u ’s middags of ’s avonds en begint u de volgende dag met wandelen.

Duur van het arrangement

Geoefende wandelaars kunnen de route in 3 dagen afleggen. In vier of meer dagen loopt u iets meer op uw gemak. Bij een driedaags arrangement arriveert u in de loop van de ochtend en is de eerste dag meteen een wandeldag. Bij de andere arrangementen arriveert u ’s middags of ’s avonds en begint u de volgende dag met wandelen. Tijdens een weekarrangement (6 wandeldagen / 6 overnachtingen) verblijft u steeds 2 achtereenvolgende nachten op één adres. U wisselt de route af met een rondwandeling in de omgeving of een rustdag.

Hond meenemen

Wandelen met uw hond is ook mogelijk. Op een deel van de route moeten honden worden aangelijnd. Het is van belang om bij uw reserveringsaanvraag aan te geven dat uw hond mee wandelt omdat niet iedere accommodatie een hond toelaat.

Route naar het startadres

Bij uw boekingsbevestiging ontvangt u informatie over bereikbaarheid van uw startadres. Uw auto kunt u altijd gratis parkeren bij het startadres. Wilt u gebruik maken van het openbaar vervoer kijk dan op www.9292ov.nl. Daar vindt u snel en accuraat reisadvies naar uw bestemming.